Menu
Your Cart

Evo Cardio

Brand: Evo Cardio Model: Evo Cardio Renegade Airbike Pro AB100
De Evo Cardio Renegade Airbike, ideaal voor HIIT trainingen! Wat is een airbike? Een airbike kan je in feite vergelijken met een hometrainer, maar bij een airbike heb je ook nog armen die mee bewegen zoals bij een crosstrainer. De weerstand wordt aangepast door de grote ventilator vooraan. De weer..
1,395.00€
Brand: Evo Cardio Model: Evo Cardio Renegade Roeitrainer Classic ARC100
De ReNegaDe Air/Mag Roeitrainer ARC100 is een solide constructie die ontworpen en geproduceerd werd voor intensief gebruik met een hoge belastbaarheid. Deze robuuste roeier is hierdoor zowel geschikt voor thuisgebruik als voor professionele doeleinden.   De Renegade Air/Mag Roeitrainer ARC100 maak..
1,295.00€
Brand: Evo Cardio Model: Evo Cardio Renegade Roeitrainer Pro ARP100
De Renegade Air/Mag Roeitrainer Pro ARP100 heeft een solide constructie die ontworpen en geproduceerd werd voor intensief gebruik met een hoge belastbaarheid. Deze robuuste roeier is hierdoor uitermate geschikt voor thuisgebruik, maar wordt vaker gebruikt voor commerciële toepassingen.     De Ren..
1,495.00€
Brand: Evo Cardio Model: Evocardio Air Runner ARUN100
De Unieke Air Runner van EvoCardio biedt een unieke trainingservaring. Voel de vrijheid van deze volledig handmatige loopband tijdens het rennen of lopen op het unieke gebogen loopvlak waarop u de motor bent.   U hoeft niet op een knop te drukken en te wachten tot de loopband sneller gaat. Naarm..
4,995.00€
Walking Desk Walking Desk
Showroom model
Brand: Evo Cardio Model: Walking Desk
Deze unieke loopband laat het toe U dagelijkse bureauwerk te doen terwijl U wandelt! Het LCD scherm wordt aan de zijkant geplaatst waardoor er veel ruimte wordt gecreëerd. De loopband heeft een 2,5Pk motor welke van 0,8 tot 6km/u kan ingesteld worden. Het loopoppervlakte van 51x148cm is groot genoe..
1,195.00€
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)