Menu
Your Cart

Hometrainers

Brand: Evo Cardio Model: Evo Cardio Renegade Airbike Pro AB100
De Evo Cardio Renegade Airbike, ideaal voor HIIT trainingen! Wat is een airbike? Een airbike kan je in feite vergelijken met een hometrainer, maar bij een airbike heb je ook nog armen die mee bewegen zoals bij een crosstrainer. De weerstand wordt aangepast door de grote ventilator vooraan. De weer..
1,395.00€
Model: Excentrische Pedaalarm
Een excentrische pedaalarm, ook wel excentrische crank of flexpedaal genoemd, maakt fietsen mogelijk wanneer u uw knie of heup beperkt kunt buigen. De excentrische pedaalarm is geschikt voor alle soorten fietsen en kan ook perfect worden gemonteerd op hometrainers. Het fietshulpmiddel kunt u eenvou..
179.00€
Brand: Finnlo Model: Finnlo EXUM III Ergometer
Finnlo EXUM III Ergometer thuis revalideren was nog nooit zo makkelijk! De Finnlo Exum is een van de best verkopende ergometers van Finnlo. Dit komt door het unieke ontwerp, de vele mogelijkheden en het uiterst stabiele frame. Dit alles zorgt er voor dat de Finnlo Exum geschikt is voor iedere gebru..
599.00€
Brand: Finnlo Model: Finnlo Maximum Ergometer
De finnlo maximum ergometer is de absolute topper in zijn segment en perfect voor intensief thuisgebruik en professioneel gebruik en staat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs daar men voor soortgelijk professioneel apperatuur al vaak het dubelle betaald.  Met zijn zware constructie van 53kg en ho..
1,799.00€
Brand: Finnlo Model: Finnlo Maximum Ligfiets
De finnlo maximum ligfiets is de absolute topper in zijn segment en perfect voor intensief thuisgebruik en professioneel gebruik en staat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs daar men voor soortgelijk professioneel apperatuur al vaak het dubelle betaald.  Met zijn zware constructie van 66kg en hoo..
2,494.00€
Brand: Finnlo Model: Finnlo Varon XTR II Ergometer
Deze Ergometer behoort tot de top van het Finnlo gamma. De Finnlo Varon XTR II is een premium ergometer die je zowel kan gebruiken om fitter te worden als om te revalideren na een ongeval, operatie of blessure.  Een hometrainer is al jaar en dag het populairste trainingsapparaat. Of je de Finnlo Va..
849.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness Perform B3i
Ontwikkeld voor de fanatieke sporter die meerdere keren per week intensief wilt trainen! Een zeer stevige en robuuste hometrainer uit het Perform gamma van Flow Fitness. Bij de Perform lijn draait het allemaal rond performance! Dat bewijst deze hometrainer dan ook. Dit topmodel is niet alleen gesch..
999.00€
Brand: Hammer Model: Cardio Motion BT Ergometer
Hammer Cardio Motion BT Ergometer Uw nieuwe cardiotrainer: comfortabel en ongecompliceerdSlimme details voor een betere trainingservaringBent u op zoek naar een hoogwaardige, stabiele en comfortabele ergometer met een lage instap? Dan is de Cardio Motion BT de perfecte keuze voor u! Deze beschi..
699.00€
Brand: Hammer Model: Hammer Cardio XT6 Ergometer
Hammer Cardio XT6 - Ergometer met lage instap Een comfortabele, stabiele ergometer met een lage instap! De Hammer Cardio XT6 is uitgerust met een duidelijke en vanzelfsprekende computer die eenvoudig te bedienen is.Met de HAMMER Cardio XT6 kunt u uw conditie verbeteren, uw gewicht ver..
499.00€
Brand: Life Fitness Model: Life Fitness Lifecycle Discover SE
Deze Hometrainer van Life Fitness beschikt over de allernieuwste snufjes. De nieuwe Discover console heeft een 19" touch-screen met geïntegreerde TV. Ook is de display te gebruiken met zowel apple als android smartphones zodat je al je gegevens kan synchroniseren met je toestel!. Door het downloade..
9,995.00€
Brand: Life Fitness Model: Life Fitness Ligfiets Discover SE
Deze ligfiets van Life Fitness beschikt over de allernieuwste snufjes. De nieuwe Discover console heeft een 19" touch-screen met geïntegreerde TV. Ook is de display te gebruiken met zowel apple als android smartphones zodat je al je gegevens kan synchroniseren met je toestel!. Door het downloaden v..
9,995.00€
Brand: MBH Fitness Model: MBH M-7808R Recumbent Bike
De MBH M-7808R Recumbent Bike cardiotoestel is high-end en geschikt voor de commerciële omgeving. Het design getuigt van eenvoud maar is uit hoogwaardige materialen opgebouwd. Uitgerust met een ergonomisch zadel met verstelbare rugleun en een geavanceerde ECB-elektromagneet die een snelle respons ga..
1,825.00€
Showing 1 to 12 of 22 (2 Pages)