Menu
Your Cart

Crosstrainers

Brand: Bowflex Model: Bowflex LateralX LX3
De BOWFLEX LATERAL X LX3 is het ultieme full-body cardio toestel! De Bowflex Lateral X LX3 is het kleine broertje van de Bowflex Lateral X LX5i. Tijdens het oefenen worden bijna alle spieren van je lichaam geactiveerd. Bovendien heeft de Bowflex Lateral X LX3 een lage impact op de gewrichten!De bew..
1,999.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex LateralX LX5i
De BOWFLEX LATERAL X LX5i is het ultieme full-body cardio toestel! De Bowflex Lateral X LX5i is het grote broertje van de Bowflex Lateral X LX3i. Tijdens het oefenen worden bijna alle spieren van je lichaam geactiveerd. Bovendien heeft de Bowflex Lateral X LX5i een lage impact op de gewrichten! De ..
2,599.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex Max Total
Bowflex Max Total - Incl. Coaching + Streaming service   Gepersonaliseerde Coaching-technologie op de Max Total De JRNY™-console biedt een gepersonaliseerde fitnesservaring die uw fitnessniveau analyseert vanaf de eerste training! Start de fitnesstest en laat de Max Total jouw trainingsnivea..
3,299.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex Max Trainer M3
De Max Trainers van Bowflex zijn de perfecte toestellen voor HIIT workouts! Alle Max Trainers maken gebruik van het alom geprezen "14 minute Max Interval Workout". Dankzij dit uniek programma verbrand je tot wel 2,5 keer meer Kcal dan je zou verbranden met een klassieke cardio workout!    De Bowfl..
1,299.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex Max Trainer M6i
De opvolger van de alom geprezen Bowflex Max Trainer M5! Bowflex heeft er voor gekozen om de Bowflex Max Trainer M5 in een nieuw jasje te steken en om deze nog meer technologische snufjes te geven. Bowflex Max Trainer M6i is hier het resultaat van!    Bowflex heeft bij de M6i een nog groter en ov..
1,999.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex Max Trainer M8i
Het nieuwe topmodel onder de HIIT machines! Bowflex heeft er voor gekozen om de Bowflex Max Trainer M7i te vernieuwen en om nog meer technologische snufjes aan deze toe te voegen. De Bowflex Max Trainer M8i is hier het resultaat van!    Bowflex heeft bij de M8i een nog groter en overzichtelijker ..
2,499.00€
Brand: Finnlo Model: Finnlo Ellypsis E3000N
Deze nieuwe crosstrainer van Finnlo met moderne display is nu ook voorzien van een USB oplaadpunt voor uw Smartphone of Tablet! Door de positie van het vliegwiel voorraan, zorgt deze crosstrainer voor een zeer aangename en vlotte beweging. De display is voorzien van 5 weerstandsprofielen alsook 2 ..
1,199.00€
Brand: Finnlo Model: Finnlo Maximum Crosstrainer
Deze fraaie serie professionele fitnessapparatuur kenmerkt zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Aan alle eisen voor professioneel gebruik wordt voldaan, tegen een scherpe prijs. Vaak betaalt u het dubbele voor soortgelijke fitnessapparatuur.Dit is een zelfgenererende elliptical, dus..
3,090.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness Glider DCT2500i
Comfort staat voorop bij de DCT2500i  Optimaal trainen is pas mogelijk met een natuurlijke houding. Bij de DCT2500i is het mogelijk om de voetpedalen in 3 standen te verstellen. Hierdoor kan de gebruiker zijn voeten en benen in de juiste positie plaatsen en comfortabel bewegen. De gebogen armen en ..
749.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness Perform X2i Crosstrainer
Flow Fitness Perform X2i Crosstrainer De X2i crosstrainer is een absolute topper uit het gamma van Flow Fitness! Flow Fitness heeft bij de X2i gekozen voor een extra stevig frame. De twee voeten aan de voor- en achterkant zijn 57 cm breed en zorgen dat de crosstrainer zeer stabiel en vast staat tij..
899.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness Perform X4
Alles voor de beste performance! Deze semi-professionele 'Front Drive' crosstrainer is uitermate geschikt voor intensieve trainingen. Ervaar het gevoel van in de sportschool gewoon bij je thuis voor de televisie.    De X4 is uitgerust met het vliegwiel vooraan. Het vliegwiel heeft een roterende m..
1,799.00€
Brand: Life Fitness Model: Life Fitness Crosstrainer Discover SE
Deze crosstrainer van Life Fitness beschikt over de allernieuwste snufjes. De nieuwe Discover console heeft een 19" touch-screen met geïntegreerde TV. Ook is de display te gebruiken met zowel apple als android smartphones zodat je al je gegevens kan synchroniseren met je toestel!. Door het download..
12,795.00€
Showing 1 to 12 of 26 (3 Pages)