Menu
Your Cart

CARDIO

Brand: Bowflex Model: Bowflex BXT226 Results Series Loopband
Boek ongelooflijke resultaten met de Bowflex BXT226 Results Series loopband! Deze loopband is specifiek samengesteld op basis van verschillende onderzoeken en studies, om zo de ideale loopband voor iedereen te creëren! Dankzij het MAX-Training principe, dat ook terug te vinden is op de Bowflex Max ..
2,199.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex BXT326 Results Series Loopband
Een krachtige motor met een stijlvol design! Met deze korte zin valt de Bowflex BXT326 loopband samen te vatten. Bowflex heeft er voor gekozen om bij de BXT326 gebruik te maken van een motor die een 4 pk continu vermogen levert! Doordat deze loopband over een zwaardere motor beschikt, is deze loopb..
2,599.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex LateralX LX3
De BOWFLEX LATERAL X LX3 is het ultieme full-body cardio toestel! De Bowflex Lateral X LX3 is het kleine broertje van de Bowflex Lateral X LX5i. Tijdens het oefenen worden bijna alle spieren van je lichaam geactiveerd. Bovendien heeft de Bowflex Lateral X LX3 een lage impact op de gewrichten!De bew..
1,999.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex LateralX LX5i
De BOWFLEX LATERAL X LX5i is het ultieme full-body cardio toestel! De Bowflex Lateral X LX5i is het grote broertje van de Bowflex Lateral X LX3i. Tijdens het oefenen worden bijna alle spieren van je lichaam geactiveerd. Bovendien heeft de Bowflex Lateral X LX5i een lage impact op de gewrichten! De ..
2,599.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex Max Total
Bowflex Max Total - Incl. Coaching + Streaming service   Gepersonaliseerde Coaching-technologie op de Max Total De JRNY™-console biedt een gepersonaliseerde fitnesservaring die uw fitnessniveau analyseert vanaf de eerste training! Start de fitnesstest en laat de Max Total jouw trainingsnivea..
3,299.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex Max Trainer M3
De Max Trainers van Bowflex zijn de perfecte toestellen voor HIIT workouts! Alle Max Trainers maken gebruik van het alom geprezen "14 minute Max Interval Workout". Dankzij dit uniek programma verbrand je tot wel 2,5 keer meer Kcal dan je zou verbranden met een klassieke cardio workout!    De Bowfl..
1,299.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex Max Trainer M6i
De opvolger van de alom geprezen Bowflex Max Trainer M5! Bowflex heeft er voor gekozen om de Bowflex Max Trainer M5 in een nieuw jasje te steken en om deze nog meer technologische snufjes te geven. Bowflex Max Trainer M6i is hier het resultaat van!    Bowflex heeft bij de M6i een nog groter en ov..
1,999.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex Max Trainer M8i
Het nieuwe topmodel onder de HIIT machines! Bowflex heeft er voor gekozen om de Bowflex Max Trainer M7i te vernieuwen en om nog meer technologische snufjes aan deze toe te voegen. De Bowflex Max Trainer M8i is hier het resultaat van!    Bowflex heeft bij de M8i een nog groter en overzichtelijker ..
2,499.00€
Brand: Cardiofit Model: Air Rower
Full Commercial RatedSpeciaal gevormde handgreepAantal weerstandsniveaus: 10Display voor de weergave van: snelheid, tijd, afstand, verbruikte kcal en hartslag.Meting van de hartslag via een borstband (optioneel verkrijgbaar) Afmetingen: L 235 x B 63 x H 108 cmGewicht: 32 kg...
1,195.00€
Brand: Cardiofit Model: SG100 Non Motorized Treadmill
Full Commercial RatedDeze loopband beschikt niet over een motor, dus je hebt geen stroom nodig. Deze loopband wordt aangedreven door de loper. Indien de loper vooraan de band loopt versnelt deze, indien de loopband achteraan loopt remt deze terug af. Non Motorized, No Power NeededSsnelheid: 1 - ... ..
3,995.00€
Brand: Cardiofit Model: SG100-CT Crosstrainer
Full Commercial RatedVliegwiel: 14 kg Zelfgenererendsysteem, dus geen aansluiting op netstroom nodigSelf Generating Drive SystemAantal weerstandsniveaus: 32Aantal programma's: 12Hartslagmeting via de contactsensoren of via een borstband (optioneel verkrijgbaar) Afmetingen: L 197 x B 60 x H..
3,295.00€
Brand: Cardiofit Model: SG100-R Ligfiets
Full Commercial RatedVliegwiel: 14 kgZelfgenererendsysteem, dus geen aansluiting op netstroom nodigAantal weerstandsniveaus: 32Aantal programma's: 12Meting van de hartslag via de contactsensoren of via een borstband (optioneel verkrijgbaar)Afmetingen: L 152 x B 58 x H 112 cm Gewicht: 95 kg..
2,795.00€
Showing 1 to 12 of 113 (10 Pages)