Menu
Your Cart

Bowflex

Brand: Bowflex Model: Bowflex Extreme 2 SE Homegym
Bowflex Extreme 2 SE Homegym   De Bowflex Extreme 2 SE is de best verkopende homegym van Amerika en is nu ook verkrijgbaar in België. Deze speciale en compacte homegym is eenvoudig te gebruiken – het enige dat je naast deze homegym nog nodig heeft om al jouw spieren goed te trainen is de nodige mo..
999.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex 1090i SelectTech 40,8kg
!!Wordt half Mei terug verwacht in beperkte aantallen!! !!Wil je zeker zijn bestel hem tijdig!!   Deze unieke en vooral originele Bowflex SelectTech verstelbare halters getuigen van ware kwaliteit en zijn ongeëvenaard in zijn klasse. In tegenstelling tot andere verstelbare halters waar je als ..
799.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex SelectTech 4.1S Bench
Bowflex SelectTech® 4.1S Bench - kantelbaarDe verstelbare 4.1s Bowflex SelectTech trainingsbank is een ideale toevoeging aan uw trainingsruimte, ter ondersteuning bij het trainen en om uw training zo veelzijdig mogelijk te maken. De bank is eenvoudig te verstellen in vijf verschillende pos..
349.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex 5.1S Halterbank
Bowflex 5.1S SelectTech Bench - Kantelbaar   De Bowflex 5.1S SelectTech Bench kunt u na gebruik eenvoudig kantelen waardoor deze bank 50% minder ruimte in beslag neemt dan conventionele trainingsbanken. Dit zonder aan belastbaarheid in te boeten. Verstel de bank eenvoudig in zes (6) verschillende..
395.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex 552i SelectTech 23,8kg
Deze unieke en vooral originele Bowflex SelectTech verstelbare halters getuigen van ware kwaliteit en zijn ongeëvenaard in zijn klasse. In tegenstelling tot andere verstelbare halters waar je als gebruiker keer op keer mee worstelt om het gewenste gewicht te bekomen of om de sluitingen lo..
519.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex 560i SelectTech Smart Dumbbells
Bowflex 560i SelectTech Smart Dumbbells - met bewegingssensor - Bluetooth De langverwachte Bowflex SelectTech 560i Smart Dumbbells zijn nu eindelijk beschikbaar in Europa! Na de stappentellers is het tijd voor fitnessapparatuur om ook slim te worden en nu is het tijd voor dumbbells om..
799.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex BodyTower
Bowflex BodyTower De Bowflex BodyTower is een unieke power tower met verstelbare diphendels, sling straps, een oefeningenkaart en twee handgrepen waardoor er in totaal meer dan 20 verschillende oefeningen mogelijk zijn. Door de zeer compacte afmetingen is dit toestel geschikt voor vri..
349.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex BXT226 Results Series Loopband
Boek ongelooflijke resultaten met de Bowflex BXT226 Results Series loopband! Deze loopband is specifiek samengesteld op basis van verschillende onderzoeken en studies, om zo de ideale loopband voor iedereen te creëren! Dankzij het MAX-Training principe, dat ook terug te vinden is op de Bowflex Max ..
2,199.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex BXT326 Results Series Loopband
Een krachtige motor met een stijlvol design! Met deze korte zin valt de Bowflex BXT326 loopband samen te vatten. Bowflex heeft er voor gekozen om bij de BXT326 gebruik te maken van een motor die een 4 pk continu vermogen levert! Doordat deze loopband over een zwaardere motor beschikt, is deze loopb..
2,599.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex LateralX LX3
De BOWFLEX LATERAL X LX3 is het ultieme full-body cardio toestel! De Bowflex Lateral X LX3 is het kleine broertje van de Bowflex Lateral X LX5i. Tijdens het oefenen worden bijna alle spieren van je lichaam geactiveerd. Bovendien heeft de Bowflex Lateral X LX3 een lage impact op de gewrichten!De bew..
1,999.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex LateralX LX5i
De BOWFLEX LATERAL X LX5i is het ultieme full-body cardio toestel! De Bowflex Lateral X LX5i is het grote broertje van de Bowflex Lateral X LX3i. Tijdens het oefenen worden bijna alle spieren van je lichaam geactiveerd. Bovendien heeft de Bowflex Lateral X LX5i een lage impact op de gewrichten! De ..
2,599.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex Max Total
Bowflex Max Total - Incl. Coaching + Streaming service   Gepersonaliseerde Coaching-technologie op de Max Total De JRNY™-console biedt een gepersonaliseerde fitnesservaring die uw fitnessniveau analyseert vanaf de eerste training! Start de fitnesstest en laat de Max Total jouw trainingsnivea..
3,299.00€
Showing 1 to 12 of 17 (2 Pages)