Menu
Your Cart

Body Solid

Brand: Body Solid Model: Body Solid Crossover
De Bodysolid Crossover is een veelzijdig en een multifunctioneel training center. Het laat u toe om op een eenvoudige manier een veelvoud van oefeningen te doen.Het past perfect in een individuele revalidatie of een fitness sessie.Beginners en gevorderden zullen begeesterd zijn over de gebruiksvrien..
1,925.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Crossover Lang
De "Body-Solid's cable crossover" heeft in het verleden zeker en vast zijn waarde en functionaliteit bewezen. Met deze nieuwe versie van de GDCC250 wordt deze reputatie nog maar eens bevestigd door nog meer functionaliteit te brengen met een moderner design. Beide gewichtsstations werken onafhankeli..
1,925.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid 3 in 1 Multi Press Rack
Deze sterk en stabiel halve kooi biedt alle comfort en voordelen van het trainen met losse gewichtenMen kan eender welke Body-Solid bank toevoegen om je workout mogelijkheden te vergroten. Wil je nu je spierconditie onderhouden of kracht en spiermassa opbouwen, alles is mogelijk met deze Multi-Press..
550.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid 3 Tier Dumbell Rack
Mooi en stevig 3 lagen rek voor je halters in op te bergen. Bespaart je heel wat ruimte door de dumbells te verdelen over 3 lagen! Er is ongeveer 95cm per laag beschikbaar voor je dumbells in te plaatsen.   Let op: dumbells niet inbegrepen. Stevige constructie. 3 lagen rek bespaart ruimte. 9..
169.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Adjustable Bench SFID325
Dit is een bank van professionele kwaliteit, Heel stevig en zowel de rugleuning als het zitje is verstelbaar! De rugleuning kan in een 7tal posities worden gezet, het zitje in 3 verschillende. Ook het materiaal van de van de leuning is zeer dik en geeft veel steun. Zeer solide frame. Dikke rugk..
565.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Biceps & Triceps Machine
Dit dubbelzijdige toestel is voorzien van een verstelbare zitting voor een juiste positie van uw lichaam tijdens het trainen. Plaats uw armen op het dikke, comfortabele kussen en train zowel de biceps als de triceps zoals u dat ook op de sportschool doet. De hoek van 30° zorgt voor een juiste anatom..
495.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Cam Series Ab & Back Machine
Het unieke aan dit toestel is dat hij voor zowel het trainen van de rug als van de buikspieren kan worden ingezet! Door simpelweg de schuimrol van positie te veranderen kan men de oefening aanpassen. Let op: Dit toestel is voorzien voor 30mm halterschijven (optionele 50mm adapter sleeve verkrijgbaa..
499.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Cardio Barbell Set
Deze set is zeer geliefd bij personal trainers omdat het zeer geschikt is voor groepslessen en dynamische trainingen mee te geven. Deze set houdt in: 10 halterstangen van 137cm lang met duurzame foam coating. 20 x 4,5kg PVC coating. 20 x 2,27kg PVC coating. 20 x 1,13kg PVC coating. 20 x spri..
2,595.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Compacte Functional Trainer
Bodysolid Compacte kabel Crossover GDCC210.Een compactere versie van de GDCC 200.De Bodysolid GDCC210 is een veelzijdig en een multifunctioneel training center.Het laat u toe om op een eenvoudige manier een veelvoud van oefeningen te doen.Het past perfect in een individuele revalidatie of een fitnes..
1,925.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Decline Olympic Bench
Deze professionele bench press zorgt ervoor dat je de onderkant van de borst kan trainen. De beenrollen zijn verstelbaar voor iedere gebruiker zodat niemand de indruk heeft naar beneden te schuiven tijdens de oefening. (Halterstang en gewichten niet inbegrepen) Zeer stevige constructie. Verste..
725.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Dip Station
Het ideale toestel dat weinig plaats in neemt en doeltreffend is voor borst en triceps stevig aan te pakken. De extra dikke grepen met extra dik en slip-proof rubber bieden uitstekend comfort in meerdere posities. Slip-proof rubbergrepen Extra dikke 4,5 cm diameter dipping bars Zeer stevig stal..
295.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Dual Dumbell & Kettlebell Rack
Met dit unieke opslagrek kan je zowel kettlebells als dumbells bewaren. De bovenste laag is voorzien voor Kettlebells, het onderste voor Hexa Dumbells. Stevige constructie met 97cm ruimte om halters en kettlebells in te plaatsen. Let op: Kettlebells en Dumbells niet inbegrepen. Stevig frame. R..
299.00€
Showing 1 to 12 of 111 (10 Pages)