OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Eenvoudig thuis sporten met een crosstrainer in Vilvoorde

Eenvoudig thuis sporten met een crosstrainer in Vilvoorde

Eenvoudig thuis sporten met een crosstrainer in Vilvoorde Zin om aan je conditie te werken, maar liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met een crosstrainer in Vilvoorde ben je alvast goed op weg! Fitness Specialist heeft een uitgebreid a
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Zin om aan je conditie te werken, maar liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met een crosstrainer in Vilvoorde ben je alvast goed op weg! Fitness Specialist heeft een uitgebreid aanbod fitnesstoestellen: We helpen je bovendien met de aanpak van je training of revalidatie. Kom hiervoor gerust langs in onze showroom. Kortom, we verzorgen jouw sportieve start van A tot Z.

Kies de beste crosstrainer in Vilvoorde

Weet je niet waar je op moet letten als je een crosstrainer in Vilvoorde wil kopen?
  • Het aanbod is overweldigend groot.
  • Elk model verschilt, van een compacte crosstrainer tot een meer geavanceerd type.
  • Je vindt crosstrainers in diverse prijscategorieën.
Vertrouw daarom op de grondige expertise van Fitness Specialist. We verwelkomen je in onze showroom. Daar krijg je alle uitleg over onze beschikbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!
crosstrainer fitness specialist toorx

De levering van je crosstrainer in Vilvoorde

Bij Fitness Specialist koop fitnesstoestellen zowel in de webshop als in de showroom. Maar wat na de aankoop van je crosstrainer in Vilvoorde? Het toestel is groot, zwaar en je moet best handig zijn om het te installeren. Schrikt dat je af? Da’s begrijpelijk. We schieten je daarom met alle plezier te hulp! We hebben namelijk een eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We contacteren je om de levering en montage te plannen, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Eén en al voordelen met je crosstrainer in Vilvoorde

Jouw crosstrainer in Vilvoorde is een cardio fitnesstoestel. Dat wil zeggen dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. Het grootste voordeel van dit apparaat is duidelijk: makkelijk je conditie op peil houden. Veel mensen denken dat ze naar de gym moeten gaan om te sporten op een crosstrainer. Echter is de verplaatsing daarnaartoe niet altijd vanzelfsprekend, zeker niet wanneer je bijvoorbeeld aan het revalideren bent. Geen zorgen, bij Fitness Specialist koop je je eigen fitnesstoestel en train je gewoon thuis wanneer jij het wil. In onze showroom geven we je bij de aankoop van een crosstrainer bovendien enkele sporttips zodat jij gezond en fit blijft.

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Klaar om een gezonde en sportieve wending aan je leven te geven? Dan rest je enkel nog het uitzoeken van een geschikt toestel. Bekijk alvast ons online assortiment en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Vilvoorde. We bespreken je verwachtingen, waarna je tijdens het hele aankoopproces op ons kan rekenen. Al wat info op voorhand ontvangen? Laat iets van je horen via +32 (0)11 76 15 48 of info@fitnessspecialist.be.