OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Eenvoudig thuis sporten met een crosstrainer in Velm

Eenvoudig thuis sporten met een crosstrainer in Velm

Eenvoudig thuis sporten met een crosstrainer in Velm Wil je aan je conditie werken, maar doe je dat liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met de aanschaf van een crosstrainer in Velm ben je alvast goed op weg! Fitness Specialist heeft ee
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Wil je aan je conditie werken, maar doe je dat liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met de aanschaf van een crosstrainer in Velm ben je alvast goed op weg! Fitness Specialist heeft een groot aanbod fitnessapparatuur: Kom gerust langs in onze showroom, want daar geven we je persoonlijk advies over de sportieve aanpak van je training of revalidatie. Met alle plezier ondersteunen we je wanneer je een sportieve start wil maken.

De beste crosstrainer in Velm

Weet je niet waar je moet beginnen bij het kiezen van een crosstrainer in Velm?
  • Het aanbod is enorm.
  • Er zijn ontelbaar veel soorten modellen, van compacte crosstrainers tot de meer geavanceerde.
  • De prijzen variëren sterk.
Reken daarom op de expertise van Fitness Specialist. In onze showroom word je verder geholpen. Daar geven we je alle uitleg over onze beschikbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!
crosstrainer fitness specialist man

De levering van je crosstrainer in Velm

Bij Fitness Specialist koop fitnesstoestellen zowel in de webshop als in de showroom. Maar na de aankoop van je crosstrainer in Velm moet je hem ook mee naar huis nemen. Het toestel is groot, weegt veel en je moet best handig zijn om het te installeren. Schrikt dat je af? Begrijpelijk. We schieten je daarom met alle plezier te hulp! Onze eigen bezorgings- en montagedienst neemt namelijk graag het zware werk van je over. We maken een afspraak om te leveren en te monteren, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Eén en al voordelen met je crosstrainer in Velm

Met je crosstrainer in Velm beoefen je cardiofitness. Dat is een soort sporttraining, waarbij je traint op je hartslag en zo je conditie doet groeien. Het grootste voordeel van dit apparaat is duidelijk: makkelijk je conditie op peil houden. Vaak wordt een crosstrainer in verband gebracht met sporten in de gym. Toch zien sommigen het niet goed zitten, zeker niet wanneer ze aan het revalideren zijn. Geen zorgen, bij Fitness Specialist koop je je fitnesstoestel om thuis te trainen, wanneer je wil. Nood aan extra sporttips? We vertellen er je met plezier alles over in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

Klaar om de sportieve uitdaging aan te gaan?

Klaar om een gezonde en sportieve wending aan je leven te geven? Dan moet je enkel nog een geschikt toestel uitzoeken. Speur alvast ons online aanbod eens af en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Velm. We staan je bij doorheen het hele aankoopproces en bespreken je verwachtingen. Al wat informatie op voorhand ontvangen? We zijn bereikbaar via info@fitnessspecialist of +32 (0)11 76 15 48.