OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Eenvoudig thuis sporten met een crosstrainer in Molenstede

Eenvoudig thuis sporten met een crosstrainer in Molenstede

Eenvoudig thuis sporten met een crosstrainer in Molenstede Wil je je conditie op peil houden, maar doe je dat liever vanuit je eigen huis? Met de aanschaf van een crosstrainer in Molenstede ben je alvast goed op weg! Bij Fitness Specialist vind je een gro
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Wil je je conditie op peil houden, maar doe je dat liever vanuit je eigen huis? Met de aanschaf van een crosstrainer in Molenstede ben je alvast goed op weg! Bij Fitness Specialist vind je een groot assortiment fitnessapparatuur: Kom langs in onze showroom, dan bespreken we samen hoe we jouw training of revalidatie het beste kunnen aanpakken. Met alle plezier ondersteunen we je wanneer je een sportieve start wil maken.

Een crosstrainer in Molenstede aanschaffen en laten leveren

Het is bij Fitness Specialist mogelijk om zowel in de webshop als in de showroom fitnesstoestellen te kopen. Maar wat dan nadat je je crosstrainer in Molenstede aangekocht hebt? Het toestel is groot, zwaar en je moet handig zijn om de installatie vlot te laten verlopen. Ben je hierdoor aan het twijfelen? Da’s begrijpelijk. Daarom schieten we je met alle plezier te hulp! We hebben namelijk een eigen bezorgings- en montagedienst, die het zware werk maar wat graag van je overnemen. We nemen contact op om de levering en montage te plannen, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.
crosstrainer fitness specialist haardvuur

De beste crosstrainer in Molenstede kiezen

Heb je geen idee waar je moet op letten bij het kiezen van een crosstrainer in Molenstede?
  • Het aanbod is enorm.
  • Er zijn zowel basismodellen als meer geavanceerde.
  • De prijzen zijn zeer verschillend.
Fitness Specialist geeft advies en neemt je zorgen weg. Je wordt verder geholpen in onze showroom. Daar krijg je alle uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!

Een crosstrainer in Molenstede, één en al voordelen

Met je crosstrainer in Molenstede doe je vooral aan cardiofitness. Dat wil zeggen dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. Dat is dan ook het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Vaak wordt er bij een crosstrainer gedacht aan sporten in de gym. Echter gaat niet iedereen daar graag sporten: sommige mensen willen geen bekijks, anderen vinden de verplaatsing of kostprijs een afknapper. Geen zorgen, bij Fitness Specialist koop je je fitnesstoestel om thuis te trainen, wanneer je wil. Nog wat bijkomende sporttips nodig? We geven het je persoonlijk in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

Klaar voor de sportieve uitdaging?

Sta je in de startblokken om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan hoef je nog maar één ding te doen: een toestel uitzoeken. Doe alvast inspiratie op in ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Molenstede. We bespreken je verwachtingen, waarna je tijdens het hele aankoopproces op ons kan rekenen. Ontvang je liever op voorhand wat info? Laat iets van je horen via info@fitnessspecialst.be of +32 (0)11 76 15 48.