OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer in Walem kopen? Bij Fitness Specialist!

Een crosstrainer in Walem kopen? Bij Fitness Specialist!

Een crosstrainer in Walem kopen? Bij Fitness Specialist! Zin om aan je conditie te werken, maar liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Walem ben je alvast op de goede weg! Bij Fitness Specialist
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Zin om aan je conditie te werken, maar liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Walem ben je alvast op de goede weg! Bij Fitness Specialist vind je een ruimte keuze aan fitnesstoestellen: Kom gerust langs in onze showroom, want daar geven we je persoonlijk advies over de sportieve aanpak van je training of revalidatie. Met alle plezier ondersteunen we je wanneer je een sportieve start wil maken.

Je crosstrainer in Walem laten leveren

Het is bij Fitness Specialist mogelijk om zowel in de webshop als in de showroom fitnesstoestellen te kopen. Maar na de aankoop van je crosstrainer in Walem moet je hem ook mee naar huis nemen. Het toestel is groot, zwaar en vergt een zekere handigheid om hem te installeren. Ben je hierdoor afgeschrikt? Dat is begrijpelijk. Daarom maken wij je het graag gemakkelijk. Onze eigen bezorgings- en montagedienst neemt namelijk graag het zware werk van je over. We contacteren je om een afspraak te maken en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.
crosstrainer fitness specialist toorx

De beste crosstrainer in Walem kiezen

Geen idee waar je op moet letten als je een crosstrainer in Walem wil kopen?
  • Je moet kiezen uit een behoorlijk groot aanbod.
  • Elk model verschilt, van een compacte crosstrainer tot een meer geavanceerd type.
  • De prijzen schommelen sterk.
Gelukkig kan je rekenen op de grondige expertise van Fitness Specialist. Kom langs in onze showroom, waar je nog beter kunnen helpen. Daar krijg je alle nodige uitleg over onze beschikbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!

Eén en al voordelen met je crosstrainer in Walem

Je crosstrainer in Walem is een toestel om cardiofitness mee te beoefenen. Dat betekent dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. Dat het een makkelijke manier is om je conditie op peil te houden, is dan ook het grootste voordeel van dit apparaat. Veel mensen denken dat ze naar de gym moeten gaan om te sporten op een crosstrainer. Toch zien sommigen het niet goed zitten, zeker niet wanneer ze aan het revalideren zijn. Wij hebben de oplossing! Koop je eigen fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train wanneer je wil, gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau. In onze showroom geven we je bij de aankoop van een crosstrainer bovendien enkele sporttips zodat jij gezond en fit blijft.

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Overtuigd om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan rest je nog slechts één ding: een toestel uitzoeken. Duik alvast eens in ons online assortiment en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Walem. We staan je bij doorheen het hele aankoopproces en bespreken je verwachtingen. Op voorhand al wat info ontvangen? We zijn bereikbaar via +32 (0)11 76 15 48 of info@fitnessspecialist.be.