OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer in Tollembeek? Hou makkelijk je conditie op peil

Een crosstrainer in Tollembeek? Hou makkelijk je conditie op peil

Een crosstrainer in Tollembeek? Hou makkelijk je conditie op peil Graag in je eigen vertrouwde omgeving aan je conditie werken? Met een crosstrainer in Tollembeek ben je alvast op de goede weg! Bij Fitness Specialist vind je een ruimte keuze aan fitnessap
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Graag in je eigen vertrouwde omgeving aan je conditie werken? Met een crosstrainer in Tollembeek ben je alvast op de goede weg! Bij Fitness Specialist vind je een ruimte keuze aan fitnessapparatuur: Kom langs in onze showroom, dan bespreken we samen hoe we jouw training of revalidatie het beste kunnen aanpakken. Kortom, we verzorgen jouw sportieve start van A tot Z.

De beste crosstrainer in Tollembeek kiezen

Een crosstrainer in Tollembeek, kiezen, je weet soms niet waar te beginnen.
  • Het aanbod is enorm.
  • Elk model is anders, van een compacte crosstrainer tot uiterst geavanceerd.
  • Crosstrainers vind je in diverse prijscategorieën.
Vertrouw daarom op de grondige expertise van Fitness Specialist. Je bent welkom in onze showroom, waar we je graag van dienst zijn. Daar geven we je uitvoerig uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!
crosstrainer fitness specialist haardvuur

Een crosstrainer in Tollembeek, één en al voordelen

Je crosstrainer in Tollembeek, daar beoefen je cardiofitness mee. Dat wil zeggen dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. En dat is meteen het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Vaak wordt er bij een crosstrainer gedacht aan sporten in de gym. Toch zien sommigen het niet goed zitten, zeker niet wanneer ze aan het revalideren zijn. Wij hebben de oplossing! Koop je eigen fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train wanneer je wil, gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau. Nog wat bijkomende sporttips nodig? We geven het je persoonlijk in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

De levering van je crosstrainer in Tollembeek

Je kan bij Fitness Specialist zowel in de webshop als in de showroom fitnessapparatuur kopen. Maar na de aankoop moet je je crosstrainer in Tollembeek ook mee naar huis nemen. Het toestel is groot, weegt veel en de installatie vergt een zekere handigheid. Ben je afgeschrikt hierdoor? Dat begrijpen we. Maar geen zorgen, wij maken het je gemakkelijk. We hebben namelijk een eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We nemen contact op om een afspraak te maken en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Klaar voor de sportieve uitdaging?

Overtuigd om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan hoef je nog maar één ding te doen: een toestel uitzoeken. Neem alvast een kijkje in ons online assortiment en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Tollembeek. We staan je bij doorheen het hele aankoopproces en bespreken je verwachtingen. Ontvang je liever wat info op voorhand? We zijn bereikbaar via info@fitnessspecialist of +32 (0)11 76 15 48.