OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer in Sint-Truiden? Hou makkelijk je conditie op peil

Een crosstrainer in Sint-Truiden? Hou makkelijk je conditie op peil

Een crosstrainer in Sint-Truiden? Hou makkelijk je conditie op peil Klaar om aan je conditie te werken, maar doe je dat liever vanuit je eigen vertrouwde omgeving? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Sint-Truiden ben je alvast op de goede weg! Bij
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Klaar om aan je conditie te werken, maar doe je dat liever vanuit je eigen vertrouwde omgeving? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Sint-Truiden ben je alvast op de goede weg! Bij Fitness Specialist vind je een ruim assortiment fitnesstoestellen: Kom langs in onze showroom, dan bespreken we samen hoe we jouw training of revalidatie het beste kunnen aanpakken. Kortom, we verzorgen jouw sportieve start van A tot Z.

Kies de beste crosstrainer in Sint-Truiden

Heb je geen idee waar je moet op letten bij het kiezen van een crosstrainer in Sint-Truiden?
  • Er is een enorm aanbod om uit te kiezen.
  • Elk model verschilt, van een compacte crosstrainer tot een meer geavanceerd type.
  • Er zijn verschillende prijscategorieën.
Fitness Specialist geeft advies en neemt je zorgen weg. Je wordt verder geholpen in onze showroom. Daar krijg je alle uitleg over onze beschikbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!
crosstrainer fitness specialist man

Een crosstrainer in Sint-Truiden, één en al voordelen

Met je crosstrainer in Sint-Truiden doe je vooral aan cardiofitness. Op dergelijke toestellen train je op je hartslag, wat je conditie doet groeien. Dat is meteen het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Sporten in de gym is vaak het eerste waar mensen aan denken bij een crosstrainer. Dat is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend: sommigen vinden bijvoorbeeld de verplaatsing ernaartoe of de kostprijs van een abonnement een afknapper. Wij hebben de oplossing! Koop je eigen fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train wanneer je wil, gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau. In onze showroom geven we je bij de aankoop van een crosstrainer bovendien enkele sporttips zodat jij gezond en fit blijft.

Een crosstrainer in Sint-Truiden aankopen en laten leveren

Bij Fitness Specialist kan je de apparaten zowel in de webshop als in de showroom aankopen. Maar na de aankoop moet je je crosstrainer in Sint-Truiden ook mee naar huis nemen. Het toestel is groot, zwaar en vraagt een zekere handigheid om hem te installeren. Schrikt dat je af? Dat begrijpen we volledig. Maar maak je geen zorgen, we schieten je met alle plezier te hulp! Je kan namelijk rekenen op onze eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We nemen contact op om de levering en montage te plannen, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Helemaal klaar om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan moet je enkel nog het geschikte toestel uitzoeken. Doe alvast inspiratie op in ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Sint-Truiden. We bieden je ondersteuning tijdens het hele aankoopproces en bespreken jouw verwachtingen. Op voorhand al wat info ontvangen? We zijn bereikbaar via info@fitnessspecialist of +32 (0)11 76 15 48.