OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer in Hombeek kopen? Bij Fitness Specialist!

Een crosstrainer in Hombeek kopen? Bij Fitness Specialist!

Een crosstrainer in Hombeek kopen? Bij Fitness Specialist! Je conditie op peil houden in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met een crosstrainer in Hombeek ben je alvast op de goede weg! Fitness Specialist heeft een ruim assortiment fitnessapparatu
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Je conditie op peil houden in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met een crosstrainer in Hombeek ben je alvast op de goede weg! Fitness Specialist heeft een ruim assortiment fitnessapparatuur: In onze showroom bespreken we hoe we jouw training of revalidatie het beste kunnen aanpakken. Alle benodigdheden om een sportieve start te maken vind je bij ons op één plek.

De levering van je crosstrainer in Hombeek

Je kan fitnessapparatuur zowel in de webshop als in de showroom kopen bij Fitness Specialist. Maar wat na de aankoop van je crosstrainer in Hombeek? Het toestel is groot, zwaar en vergt een zekere handigheid om hem te installeren. Houdt dit je aankoop tegen? Dat valt te begrijpen. Daarom schieten we je met alle plezier te hulp! We hebben namelijk een eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We nemen contact op om een afspraak te maken en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.
crosstrainer fitness specialist man

Kies de beste crosstrainer in Hombeek

Geen idee waar je op moet letten als je een crosstrainer in Hombeek wil kopen?
  • Je moet kiezen uit een heel erg groot aanbod.
  • Er zijn ontelbaar veel soorten modellen, van compacte crosstrainers tot de meer geavanceerde.
  • Crosstrainers vind je in diverse prijscategorieën.
Fitness Specialist geeft je daarom advies. In onze showroom word je verder geholpen. We geven je alle uitleg over onze beschikbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!

Eén en al voordelen met je crosstrainer in Hombeek

Je crosstrainer in Hombeek is een toestel om cardiofitness mee te beoefenen. Dat wil zeggen dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. Het grootste voordeel van dit apparaat is duidelijk: makkelijk je conditie op peil houden. Een crosstrainer wordt vaak geassocieerd met sporten in de gym. Echter vinden sommige mensen het niet aangenaam om zich daarnaartoe te verplaatsen en met anderen te trainen. Wij hebben de oplossing! Koop je eigen fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train wanneer je wil, gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau. Nog wat sporttips nodig? We geven het je in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

Klaar voor de sportieve uitdaging?

Helemaal klaar om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan moet je enkel nog het geschikte toestel uitzoeken. Laat je alvast inspireren door ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Hombeek. We bieden je ondersteuning tijdens het hele aankoopproces en bespreken jouw verwachtingen. Liever op voorhand al wat info ontvangen? We zijn bereikbaar via info@fitnessspecialist of +32 (0)11 76 15 48.