OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer in Hofstade kopen? Bij Fitness Specialist!

Een crosstrainer in Hofstade kopen? Bij Fitness Specialist!

Een crosstrainer in Hofstade kopen? Bij Fitness Specialist! Aan je conditie werken in je eigen vertrouwde omgeving? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Hofstade ben je alvast op de goede weg! Fitness Specialist heeft een uitgebreid assortiment fit
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Aan je conditie werken in je eigen vertrouwde omgeving? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Hofstade ben je alvast op de goede weg! Fitness Specialist heeft een uitgebreid assortiment fitnesstoestellen: Je bent welkom in onze showroom om de aanpak van je training of revalidatie persoonlijk te bespreken. We laten je sportieve start met alle plezier probleemloos verlopen, van A tot Z.

De beste crosstrainer in Hofstade

Heb je geen idee waar je moet op letten bij het kiezen van een crosstrainer in Hofstade?
  • Het aanbod is enorm.
  • Elk model is anders, van een compacte crosstrainer tot uiterst geavanceerd.
  • Er zijn verschillende prijscategorieën.
Fitness Specialist geeft advies en neemt je zorgen weg. Je bent welkom in onze showroom, waar we je graag van dienst zijn. Daar geven we je uitvoerig uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!
crosstrainer fitness specialist haardvuur

Een crosstrainer in Hofstade, alleen maar voordelen

Met je crosstrainer in Hofstade doe je vooral aan cardiofitness. Dat is een soort sporttraining, waarbij je traint op je hartslag en zo je conditie doet groeien. Het grootste voordeel van dit apparaat is duidelijk: makkelijk je conditie op peil houden. Vaak wordt er bij een crosstrainer gedacht aan sporten in de gym. Echter is de verplaatsing ernaartoe of de kostprijs van een abonnement voor sommigen een afknapper. Geen zorgen, koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train vanaf nu wanneer je wil en waar je wil in je eigen huis. Nood aan enkele sporttips om fit te worden én te blijven? Hoor er alles over in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

De levering van je crosstrainer in Hofstade

Het is mogelijk om zowel in de webshop als in de showroom fitnesstoestellen te kopen bij Fitness Specialist. Maar wat volgt er nadat je je crosstrainer in Hofstade hebt gekocht? Het toestel is weegt veel, groot en je moet best handig zijn om het te installeren. Ben je hierdoor afgeschrikt? Dat begrijpen we. Daarom maken wij je het graag gemakkelijk. Onze eigen bezorgings- en montagedienst neemt namelijk graag het zware werk van je over. We nemen contact op om een afspraak te maken en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Overtuigd om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan moet je enkel nog het geschikte toestel uitzoeken. Laat je alvast inspireren door ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Hofstade. We staan je bij gedurende het hele aankoopproces en bespreken je verwachtingen. Al wat info op voorhand ontvangen? Laat iets van je horen via info@fitnessspecialst.be of +32 (0)11 76 15 48.