OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer in Dilbeek kopen? Bij Fitness Specialist!

Een crosstrainer in Dilbeek kopen? Bij Fitness Specialist!

Een crosstrainer in Dilbeek kopen? Bij Fitness Specialist! Zin om aan je conditie te werken, maar liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met een crosstrainer in Dilbeek ben je alvast op de goede weg! Het assortiment fitnesstoestellen is b
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Zin om aan je conditie te werken, maar liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met een crosstrainer in Dilbeek ben je alvast op de goede weg! Het assortiment fitnesstoestellen is bij Fitness Specialist zeer groot: Kom gerust langs in onze showroom, want daar geven we je persoonlijk advies over de sportieve aanpak van je training of revalidatie. Alle benodigdheden om een sportieve start te maken, die vind je bij Fitness Specialist.

De beste crosstrainer in Dilbeek kiezen

Heb je geen idee waar je moet op letten bij het kiezen van een crosstrainer in Dilbeek?
  • Het aanbod kan overweldigend zijn.
  • Elk model is anders, van een compacte crosstrainer tot uiterst geavanceerd.
  • Je vindt crosstrainers in diverse prijscategorieën.
Gelukkig kan je rekenen op de grondige expertise van Fitness Specialist. We verwelkomen je in onze showroom. Daar krijg je alle uitleg over onze beschikbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!
crosstrainer fitness specialist toorx

Eén en al voordelen met je crosstrainer in Dilbeek

Je crosstrainer in Dilbeek is bedoeld om cardiofitness mee te beoefenen. Dat is een soort sporttraining, waarbij je traint op je hartslag en zo je conditie doet groeien. Daarmee wordt het grootste voordeel van dit apparaat duidelijk: je conditie op peil houden. Een crosstrainer wordt vaak geassocieerd met sporten in de gym. Echter is de verplaatsing daarnaartoe niet altijd vanzelfsprekend, zeker niet wanneer je bijvoorbeeld aan het revalideren bent. Wij hebben de oplossing! Koop je eigen fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train wanneer je wil, gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau. Nood aan enkele sporttips om fit te worden én te blijven? Hoor er alles over in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

De levering van je crosstrainer in Dilbeek

Je kan fitnesstoestellen zowel in de webshop als in de showroom kopen bij Fitness Specialist. Maar wat volgt er nadat je je crosstrainer in Dilbeek hebt gekocht? Het toestel is groot, weegt veel en je moet best handig zijn om het te installeren. Ben je hierdoor aan het twijfelen? Dat begrijpen we. Daarom schieten we je met alle plezier te hulp! Onze eigen bezorgings- en montagedienst neemt maar wat graag het zware werk van je over. We contacteren je om de levering en montage te plannen, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Overtuigd om een gezonde en sportieve wending aan je leven te geven? Dan hoef je nog maar één ding te doen: een toestel uitzoeken. Maak alvast kennis met ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Dilbeek. We bespreken je verwachtingen, waarna je tijdens het hele aankoopproces op ons kan rekenen. Liever op voorhand al wat informatie? Laat iets van je horen via info@fitnessspecialst.be of +32 (0)11 76 15 48.