OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer in Burcht kopen? Bij Fitness Specialist!

Een crosstrainer in Burcht kopen? Bij Fitness Specialist!

Een crosstrainer in Burcht kopen? Bij Fitness Specialist! Aan je conditie werken in je eigen vertrouwde omgeving? Met een crosstrainer in Burcht ben je alvast op de goede weg! Bij Fitness Specialist kies je uit een ruim assortiment fitnessapparatuur: Cros
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Aan je conditie werken in je eigen vertrouwde omgeving? Met een crosstrainer in Burcht ben je alvast op de goede weg! Bij Fitness Specialist kies je uit een ruim assortiment fitnessapparatuur: Kom langs in onze showroom, dan bespreken we samen hoe we jouw training of revalidatie het beste kunnen aanpakken. Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij probleemloos een sportieve start maakt.

De levering van je crosstrainer in Burcht

Het is mogelijk om zowel in de webshop als in de showroom fitnessapparatuur te kopen bij Fitness Specialist. Maar na de aankoop van je crosstrainer in Burcht moet je hem ook mee naar huis nemen. Het toestel is weegt veel, groot en behoeft een zeker handigheid om het te installeren. Houdt dit je aankoop tegen? Dat is begrijpelijk. Daarom maken wij je het graag gemakkelijk. We hebben namelijk een eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We nemen contact op om de levering en montage te plannen, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.
crosstrainer fitness specialist haardvuur

De beste crosstrainer in Burcht kiezen

Weet je niet waar je op moet letten als je een crosstrainer in Burcht wil kopen?
  • Het aanbod is overweldigend groot.
  • Er zijn ontelbaar veel soorten modellen, van compacte crosstrainers tot de meer geavanceerde.
  • De prijzen variëren sterk.
Fitness Specialist geeft je daarom advies. Je bent welkom in onze showroom, waar we je graag van dienst zijn. Daar geven we je uitvoerig uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!

Eén en al voordelen met je crosstrainer in Burcht

Met je crosstrainer in Burcht doe je vooral aan cardiofitness. Hiermee groeit je je conditie door te trainen op je hartslag. Dat is dan ook het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Meestal denken mensen bij apparaten zoals een crosstrainer meteen aan sporten in de gym. Echter is de verplaatsing daarnaartoe niet altijd vanzelfsprekend, zeker niet wanneer je bijvoorbeeld aan het revalideren bent. Wij hebben de oplossing! Koop je eigen fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train wanneer je wil, gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau. Nood aan enkele sporttips om fit te worden én te blijven? Hoor er alles over in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

Klaar voor de sportieve uitdaging?

Klaar om een gezonde en sportieve wending aan je leven te geven? Dan hoef je nog maar één ding te doen: een toestel uitzoeken. Laat je alvast inspireren door ons online assortiment en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Burcht. We bieden je ondersteuning tijdens het hele aankoopproces en bespreken jouw verwachtingen. Liever op voorhand al wat informatie ontvangen? We zijn bereikbaar via +32 (0)11 76 15 48 of info@fitnessspecialist.be.