OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer in Assent? Hou makkelijk je conditie op peil

Een crosstrainer in Assent? Hou makkelijk je conditie op peil

Een crosstrainer in Assent? Hou makkelijk je conditie op peil Je conditie op peil houden in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met een crosstrainer in Assent ben je alvast goed op weg! Bij Fitness Specialist kies je uit een ruim assortiment fitness
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Je conditie op peil houden in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met een crosstrainer in Assent ben je alvast goed op weg! Bij Fitness Specialist kies je uit een ruim assortiment fitnessapparatuur: In onze showroom bespreken we hoe we jouw training of revalidatie het beste kunnen aanpakken. Een sportieve start maken, dat doe je bij Fitness Specialist.

Je crosstrainer in Assent laten leveren

Bij Fitness Specialist kan je de apparaten zowel in de webshop als in de showroom aankopen. Maar wat nadat je je crosstrainer in Assent hebt aangekocht? Het toestel is weegt veel, groot en behoeft een zeker handigheid om het te installeren. Schrikt dat je af? Begrijpelijk. Maar geen zorgen, daar zijn wij op voorzien! Dankzij onze eigen bezorgings- en montagedienst hoef jij je van het zware werk niets aan te trekken. We leveren en monteren op afspraak, dus voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.
crosstrainer fitness specialist toorx

Een crosstrainer in Assent, één en al voordelen

Met je crosstrainer in Assent doe je vooral aan cardiofitness. Dat betekent dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. Dat is meteen het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Bij toestellen zoals een crosstrainer denken mensen vaak aan sporten in de gym. Echter is de verplaatsing daarnaartoe niet altijd vanzelfsprekend, zeker niet wanneer je bijvoorbeeld aan het revalideren bent. Geen zorgen, koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train vanaf nu wanneer je wil en waar je wil in je eigen huis. Enkele sporttips om gezond en fit te blijven, dat krijg je er bij de aankoop van een crosstrainer trouwens bij in onze showroom.

De beste crosstrainer in Assent

Een crosstrainer in Assent, kiezen, je weet soms niet waar te beginnen.
  • Het aanbod is enorm.
  • Er zijn zowel basismodellen als meer geavanceerde.
  • Je vindt crosstrainers in diverse prijscategorieën.
Gelukkig geeft Fitness Specialist je advies. Kom langs in onze showroom, waar je nog beter kunnen helpen. Daar krijg je alle nodige uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!

Klaar voor de sportieve uitdaging?

Sta je te popelen om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan rest je nog slechts één ding: een toestel uitzoeken. Neem alvast een kijkje in ons online assortiment en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Assent. We bespreken je verwachtingen en staan je bij doorheen het hele aankoopproces. Liever op voorhand al wat info ontvangen? Laat iets van je horen via info@fitnessspecialst.be of +32 (0)11 76 15 48.