OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer bij je thuis in Tongerlo (Bree)? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Tongerlo (Bree)? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Tongerlo (Bree)? Bij Fitness Specialist Zin om aan je conditie te werken, maar liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met een crosstrainer in Tongerlo (Bree) ben je alvast goed op weg! Bij Fitness Speciali
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Zin om aan je conditie te werken, maar liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met een crosstrainer in Tongerlo (Bree) ben je alvast goed op weg! Bij Fitness Specialist kies je uit een uitgebreid assortiment fitnessapparatuur: De sportieve aanpak van jouw training of revalidatie bespreken gaat bovendien het makkelijkst in onze showroom, dus kom gerust langs. Alle benodigdheden om een sportieve start te maken vind je bij ons op één plek.

Kies de beste crosstrainer in Tongerlo (Bree)

Weet je niet waar je op moet letten als je een crosstrainer in Tongerlo (Bree) wil kopen?
  • Het aanbod is overweldigend groot.
  • Er zijn ontelbaar veel modellen.
  • De prijzen schommelen sterk.
Gelukkig kan je rekenen op de grondige expertise van Fitness Specialist. Kom langs in onze showroom, waar je nog beter kunnen helpen. We geven je daar uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!
crosstrainer fitness specialist haardvuur

Een crosstrainer in Tongerlo (Bree), één en al voordelen

Je crosstrainer in Tongerlo (Bree) behoort tot de cardio fitnesstoestellen. Dat is een moeilijke term om aan te duiden dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. Dat is dan ook het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Meestal denken mensen bij toestellen zoals een crosstrainer dan ook aan sporten in de gym. Echter gaat niet iedereen daar graag sporten: sommige mensen willen geen bekijks, anderen vinden de verplaatsing of kostprijs een afknapper. Geen zorgen, koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train in je eigen huis, waar en wanneer je wil. Nog wat sporttips nodig? We geven het je in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

De levering van je crosstrainer in Tongerlo (Bree)

Bij Fitness Specialist kan je de apparaten zowel in de webshop als in de showroom aankopen. Maar wat nadat je je crosstrainer in Tongerlo (Bree) hebt aangekocht? Het toestel is groot, zwaar en je moet handig zijn om de installatie vlot te laten verlopen. Houdt dit je aankoop tegen? Dat is te begrijpen. Daarom schieten we je met alle plezier te hulp! Onze eigen bezorgings- en montagedienst neemt maar wat graag het zware werk van je over. We leveren en monteren op afspraak, dus voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Overtuigd om een gezonde en sportieve wending aan je leven te geven? Dan dien je enkel nog een geschikt toestel uit te zoeken Doe alvast inspiratie op in ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Tongerlo (Bree). We bespreken je verwachtingen en staan je bij gedurende het hele aankoopproces. Liever op voorhand al wat info ontvangen? We zijn bereikbaar via info@fitnessspecialist of +32 (0)11 76 15 48.