OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer bij je thuis in Strijtem? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Strijtem? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Strijtem? Bij Fitness Specialist Wil je je conditie op peil houden, maar doe je dat liever vanuit je eigen huis? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Strijtem ben je alvast op de goede weg! Fitness Specialist heeft
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Wil je je conditie op peil houden, maar doe je dat liever vanuit je eigen huis? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Strijtem ben je alvast op de goede weg! Fitness Specialist heeft een ruim aanbod fitnessapparatuur: In onze showroom bespreken we hoe we jouw training of revalidatie het beste kunnen aanpakken. Een sportieve start maken, dat doe je bij Fitness Specialist.

De beste crosstrainer in Strijtem kiezen

Geen idee waar je op moet letten als je een crosstrainer in Strijtem wil kopen?
  • Er is een enorm aanbod om uit te kiezen.
  • Er zijn ontelbaar veel soorten modellen, van compacte crosstrainers tot de meer geavanceerde.
  • De prijzen schommelen sterk.
Fitness Specialist geeft advies en neemt je zorgen weg. Je wordt verder geholpen in onze showroom. Daar krijg je alle nodige uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!
crosstrainer fitness specialist toorx

De levering van je crosstrainer in Strijtem

Je kan fitnesstoestellen zowel in de webshop als in de showroom kopen bij Fitness Specialist. Maar na de aankoop van je crosstrainer in Strijtem moet je hem ook mee naar huis nemen. Het toestel is groot, zwaar en je moet best handig zijn om het te installeren. Houdt dit je aankoop tegen? Dat is te begrijpen. Maar geen zorgen, wij schieten je met alle plezier te hulp! Onze eigen bezorgings- en montagedienst neemt namelijk graag het zware werk van je over. We maken een afspraak om te leveren en te monteren, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Een crosstrainer in Strijtem, alleen maar voordelen

Je crosstrainer in Strijtem behoort tot de cardio fitnessapparatuur. Dat is een soort sporttraining, waarbij je traint op je hartslag en zo je conditie doet groeien. Dat is meteen het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Veel mensen denken dat ze naar de gym moeten gaan om te sporten op een crosstrainer. Dat is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend: sommigen vinden bijvoorbeeld de verplaatsing ernaartoe of de kostprijs van een abonnement een afknapper. Koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau, wanneer je wil. Nog wat sporttips nodig? We geven het je in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

Klaar voor de sportieve uitdaging?

Helemaal enthousiast geworden om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan moet je enkel nog een geschikt toestel uitzoeken. Bekijk alvast ons online assortiment en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Strijtem. We bespreken je verwachtingen en staan je bij tijdens het hele aankoopproces. Op voorhand al wat info ontvangen? We horen graag van jou via info@fitnesspecialist.be of +32 (0)11 76 15 48.