OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer bij je thuis in Puurs-Sint-Amands? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Puurs-Sint-Amands? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Puurs-Sint-Amands? Bij Fitness Specialist Graag in je eigen vertrouwde omgeving aan je conditie werken? Je bent alvast goed op weg met de aanschaf van een crosstrainer in Puurs-Sint-Amands! Bij Fitness Specialist vind je e
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Graag in je eigen vertrouwde omgeving aan je conditie werken? Je bent alvast goed op weg met de aanschaf van een crosstrainer in Puurs-Sint-Amands! Bij Fitness Specialist vind je een ruim aanbod fitnessapparatuur: De sportieve aanpak van jouw training of revalidatie bespreken gaat bovendien het makkelijkst in onze showroom, dus kom gerust langs. Een sportieve start maken, dat doe je bij Fitness Specialist.

Een crosstrainer in Puurs-Sint-Amands aankopen en laten leveren

Bij Fitness Specialist kan je de apparaten zowel in de webshop als in de showroom aankopen. Maar wat na de aankoop van je crosstrainer in Puurs-Sint-Amands? Het toestel is weegt veel, groot en vraagt een zeker handigheid om het te installeren. Twijfel je hierdoor? Dat is te begrijpen. Daarom maken wij je het graag gemakkelijk. Je kan namelijk rekenen op onze eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We nemen contact op om een afspraak te maken en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.
crosstrainer fitness specialist man

Een crosstrainer in Puurs-Sint-Amands, één en al voordelen

Met je crosstrainer in Puurs-Sint-Amands doe je vooral aan cardiofitness. Dat betekent dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. Dat is meteen het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Vaak wordt een crosstrainer in verband gebracht met sporten in de gym. Echter is de verplaatsing ernaartoe of de kostprijs van een abonnement voor sommigen een afknapper. Geen zorgen, bij Fitness Specialist koop je je eigen fitnesstoestel en train je gewoon thuis wanneer jij het wil. Nog wat sporttips nodig? We geven het je in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

De beste crosstrainer in Puurs-Sint-Amands

Een crosstrainer in Puurs-Sint-Amands, kiezen, je weet soms niet waar te beginnen.
  • Het aanbod is overweldigend groot.
  • Er zijn ontelbaar veel soorten modellen, van compacte crosstrainers tot de meer geavanceerde.
  • De prijzen variëren sterk.
Fitness Specialist geeft advies en neemt je zorgen weg. Kom langs in onze showroom, waar je nog beter kunnen helpen. Daar krijg je alle uitleg over onze beschikbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!

Klaar om de sportieve uitdaging aan te gaan?

Helemaal klaar om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan rest je enkel nog het uitzoeken van een geschikt toestel. Duik alvast eens in ons online assortiment en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Puurs-Sint-Amands. We bespreken je verwachtingen en staan je bij doorheen het hele aankoopproces. Al wat info ontvangen op voorhand? We zijn bereikbaar via info@fitnessspecialist of +32 (0)11 76 15 48.