OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer bij je thuis in Melsbroek? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Melsbroek? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Melsbroek? Bij Fitness Specialist Klaar om aan je conditie te werken, maar doe je dat liever vanuit je eigen vertrouwde omgeving? Een crosstrainer in Melsbroek is daarbij alvast een goede hulp! Bij Fitness Specialist vind
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Klaar om aan je conditie te werken, maar doe je dat liever vanuit je eigen vertrouwde omgeving? Een crosstrainer in Melsbroek is daarbij alvast een goede hulp! Bij Fitness Specialist vind je een ruimte keuze aan fitnessapparatuur: In onze showroom bespreken we hoe we jouw training of revalidatie het beste kunnen aanpakken. We laten je sportieve start met alle plezier vlot verlopen, van A tot Z.

Een crosstrainer in Melsbroek, alleen maar voordelen

Met je crosstrainer in Melsbroek beoefen je cardiofitness. Dat wil zeggen dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. Daarmee wordt het grootste voordeel van dit apparaat duidelijk: je conditie op peil houden. Vaak wordt er bij een crosstrainer gedacht aan sporten in de gym. Echter is de verplaatsing ernaartoe of de kostprijs van een abonnement voor sommigen een afknapper. Geen zorgen, koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train vanaf nu wanneer je wil en waar je wil in je eigen huis. In onze showroom geven we je bij de aankoop van een crosstrainer bovendien enkele sporttips zodat jij gezond en fit blijft.
crosstrainer fitness specialist man

Je crosstrainer in Melsbroek laten leveren

Je kan bij Fitness Specialist zowel in de webshop als in de showroom fitnesstoestellen kopen. Maar wat na de aankoop van je crosstrainer in Melsbroek? Het toestel is zwaar, groot en vraagt een zeker handigheid om het te installeren. Ben je hierdoor aan het twijfelen? Dat is te begrijpen. Maar geen zorgen, wij schieten je met alle plezier te hulp! We werken namelijk met een eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We contacteren je om de levering en montage te plannen, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

De beste crosstrainer in Melsbroek kiezen

Weet je niet waar je op moet letten als je een crosstrainer in Melsbroek wil kopen?
  • Er is een enorm aanbod om uit te kiezen.
  • Er zijn ontelbaar veel modellen.
  • Er zijn verschillende prijscategorieën.
Fitness Specialist geeft je daarom advies. Kom langs in onze showroom, waar je nog beter kunnen helpen. We geven je alle uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Sta je te popelen om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan dien je enkel nog een geschikt toestel uit te zoeken Duik alvast eens in ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Melsbroek. We bieden je ondersteuning tijdens het hele aankoopproces en bespreken jouw verwachtingen. Al wat informatie op voorhand ontvangen? Je bereikt ons via info@fitnessspecialist.be of +32 (0)11 76 15 48.