OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer bij je thuis in Kontich? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Kontich? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Kontich? Bij Fitness Specialist Zin om aan je conditie te werken, maar liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met een crosstrainer in Kontich ben je alvast goed op weg! Bij Fitness Specialist vind je een g
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Zin om aan je conditie te werken, maar liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met een crosstrainer in Kontich ben je alvast goed op weg! Bij Fitness Specialist vind je een groot assortiment fitnessapparatuur: Kom langs in onze showroom, dan bespreken we samen hoe we jouw training of revalidatie het beste kunnen aanpakken. Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij probleemloos een sportieve start maakt.

Een crosstrainer in Kontich, één en al voordelen

Je crosstrainer in Kontich is bedoeld om cardiofitness mee te beoefenen. Hiermee groeit je je conditie door te trainen op je hartslag. Dat het een makkelijke manier is om je conditie op peil te houden, is dan ook het grootste voordeel van dit apparaat. Een crosstrainer wordt vaak geassocieerd met sporten in de gym. Echter is de verplaatsing daarnaartoe niet altijd vanzelfsprekend, zeker niet wanneer je bijvoorbeeld aan het revalideren bent. Wij hebben de oplossing! Koop je eigen fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train wanneer je wil, gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau. Nood aan extra sporttips? We vertellen er je met plezier alles over in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.
crosstrainer fitness specialist haardvuur

De beste crosstrainer in Kontich

Een crosstrainer in Kontich, kiezen, je weet soms niet waar te beginnen.
  • Het aanbod is overweldigend groot.
  • Er zijn ontelbaar veel soorten modellen, van compacte crosstrainers tot de meer geavanceerde.
  • De prijzen variëren sterk.
Je kan gelukkig rekenen op de grondige expertise van Fitness Specialist. Je bent welkom in onze showroom, waar we je graag van dienst zijn. Daar krijg je alle uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!

Je crosstrainer in Kontich laten leveren

Bij Fitness Specialist kan je de apparaten zowel in de webshop als in de showroom aankopen. Maar wat volgt er nadat je je crosstrainer in Kontich hebt gekocht? Het toestel is groot, zwaar en behoeft een zekere handigheid om hem te installeren. Houdt dit je tegen? Dat valt te begrijpen. Maar maak je geen zorgen, we schieten je met alle plezier te hulp! Je kan namelijk rekenen op onze eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We nemen contact op om de levering en montage te plannen, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Klaar voor de sportieve uitdaging?

Sta je te popelen om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan dien je enkel nog een geschikt toestel uit te zoeken Duik alvast eens in ons online assortiment en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Kontich. We bespreken je verwachtingen en staan je bij gedurende het hele aankoopproces. Al wat informatie ontvangen op voorhand? We zijn bereikbaar via +32 (0)11 76 15 48 of info@fitnessspecialist.be.