OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer bij je thuis in Donk? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Donk? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Donk? Bij Fitness Specialist Wil je aan je conditie werken, maar doe je dat liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met de aanschaf van een crosstrainer in Donk ben je alvast goed op weg! Het assortiment fi
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Wil je aan je conditie werken, maar doe je dat liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met de aanschaf van een crosstrainer in Donk ben je alvast goed op weg! Het assortiment fitnesstoestellen is bij Fitness Specialist zeer groot: Kom langs in onze showroom. We bespreken samen hoe we jouw training of revalidatie het beste kunnen aanpakken. Met alle plezier ondersteunen we je wanneer je een sportieve start wil maken.

Je crosstrainer in Donk laten leveren

Je kan fitnessapparatuur zowel in de webshop als in de showroom kopen bij Fitness Specialist. Maar na de aankoop van je crosstrainer in Donk moet je hem ook mee naar huis nemen. Het toestel is groot, zwaar en de installatie behoeft een zekere handigheid. Ben je hierdoor afgeschrikt? Dat is te begrijpen. We schieten je daarom met alle plezier te hulp! Onze eigen bezorgings- en montagedienst neemt maar wat graag het zware werk van je over. We maken een afspraak voor de levering, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.
crosstrainer fitness specialist man

De beste crosstrainer in Donk kiezen

Heb je geen idee waar je moet op letten bij het kiezen van een crosstrainer in Donk?
  • Er is een enorm aanbod om uit te kiezen.
  • Er zijn ontelbaar veel soorten modellen, van compacte crosstrainers tot de meer geavanceerde.
  • De prijzen zijn zeer uiteenlopend.
Gelukkig geeft Fitness Specialist je advies. Kom langs in onze showroom, waar je nog beter kunnen helpen. Daar geven we je alle uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!

Eén en al voordelen met je crosstrainer in Donk

Jouw crosstrainer in Donk is een cardio fitnesstoestel. Dat is een moeilijke term om aan te duiden dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. Dat is dan ook het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Meestal denken mensen bij apparaten zoals een crosstrainer meteen aan sporten in de gym. Toch zien sommigen het niet goed zitten, zeker niet wanneer ze aan het revalideren zijn. Koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau, wanneer je wil. Nog wat bijkomende sporttips nodig? We geven het je persoonlijk in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

Klaar om de sportieve uitdaging aan te gaan?

Sta je te popelen om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan moet je enkel nog een geschikt toestel uitzoeken. Speur alvast ons online assortiment eens af en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Donk. We overlopen je verwachtingen en staan je bij tijdens het hele aankoopproces. Al wat info ontvangen op voorhand? Laat iets van je horen via info@fitnessspecialst.be of +32 (0)11 76 15 48.