OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer bij je thuis in Boortmeerbeek? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Boortmeerbeek? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Boortmeerbeek? Bij Fitness Specialist Wil je aan je conditie werken, maar doe je dat liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met de aanschaf van een crosstrainer in Boortmeerbeek ben je alvast goed op weg!
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Wil je aan je conditie werken, maar doe je dat liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met de aanschaf van een crosstrainer in Boortmeerbeek ben je alvast goed op weg! Fitness Specialist heeft een groot aanbod fitnesstoestellen: We helpen je bovendien met de aanpak van je training of revalidatie. Kom hiervoor gerust langs in onze showroom. Alle benodigdheden om een sportieve start te maken, die vind je bij Fitness Specialist.

Een crosstrainer in Boortmeerbeek, alleen maar voordelen

Je crosstrainer in Boortmeerbeek behoort tot de cardio fitnessapparatuur. Hiermee groeit je je conditie door te trainen op je hartslag. Dat is dan ook het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Meestal denken mensen bij toestellen zoals een crosstrainer meteen aan sporten in de gym. Echter is de verplaatsing daarnaartoe niet altijd vanzelfsprekend, zeker niet wanneer je bijvoorbeeld aan het revalideren bent. Geen zorgen, koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train vanaf nu wanneer je wil en waar je wil in je eigen huis. Enkele sporttips om gezond en fit te blijven, dat krijg je er bij de aankoop van een crosstrainer trouwens bij in onze showroom.
crosstrainer fitness specialist haardvuur

De beste crosstrainer in Boortmeerbeek

Weet je niet waar je op moet letten als je een crosstrainer in Boortmeerbeek wil kopen?
  • Er is een erg groot aanbod.
  • Elk model is anders, van een compacte crosstrainer tot uiterst geavanceerd.
  • De prijzen zijn zeer uiteenlopend.
Gelukkig geeft Fitness Specialist je advies. We zijn je graag van dienst in onze showroom. Daar krijg je alle nodige uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!

Je crosstrainer in Boortmeerbeek laten leveren

Bij Fitness Specialist kan je de toestellen zowel in de webshop als in de showroom aankopen. Maar na de aankoop van je crosstrainer in Boortmeerbeek moet je hem ook mee naar huis nemen. Het toestel is weegt veel, groot en je moet best handig zijn om het te installeren. Houdt dit je aankoop tegen? Dat is begrijpelijk. Maar geen zorgen, wij maken het je gemakkelijk. Dankzij onze eigen bezorgings- en montagedienst hoef jij je van het zware werk niets aan te trekken. We leveren en monteren op afspraak, dus voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Klaar voor de sportieve uitdaging?

Klaar om een gezonde en sportieve wending aan je leven te geven? Dan rest je enkel nog de zoektocht naar een geschikt toestel. Neem alvast een kijkje in ons online assortiment en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Boortmeerbeek. We staan je bij gedurende het hele aankoopproces en bespreken je verwachtingen. Liever op voorhand al wat informatie ontvangen? Je bereikt ons via +32 (0)11 76 15 48 of info@fitnessspecialist.be.