OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Een crosstrainer bij je thuis in Beverlo? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Beverlo? Bij Fitness Specialist

Een crosstrainer bij je thuis in Beverlo? Bij Fitness Specialist Wil je aan je conditie werken, maar doe je dat liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met een crosstrainer in Beverlo ben je alvast op de goede weg! Bij Fitness Specialist v
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Wil je aan je conditie werken, maar doe je dat liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met een crosstrainer in Beverlo ben je alvast op de goede weg! Bij Fitness Specialist vind je een ruimte keuze aan fitnessapparatuur: Je bent welkom in onze showroom om de aanpak van je training of revalidatie persoonlijk te bespreken. Alle benodigdheden om een sportieve start te maken vind je bij ons op één plek.

Kies de beste crosstrainer in Beverlo

Een crosstrainer in Beverlo, kiezen, je weet soms niet waar te beginnen.
  • Je moet kiezen uit een heel erg groot aanbod.
  • Elk model is anders, van een compacte crosstrainer tot uiterst geavanceerd.
  • De prijzen schommelen sterk.
Fitness Specialist geeft je daarom advies. We verwelkomen je in onze showroom. Daar krijg je alle nodige uitleg over onze beschikbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!
crosstrainer fitness specialist haardvuur

Je crosstrainer in Beverlo laten leveren

Het is bij Fitness Specialist mogelijk om zowel in de webshop als in de showroom fitnesstoestellen te kopen. Maar na de aankoop van je crosstrainer in Beverlo moet je hem ook mee naar huis nemen. Het toestel is zwaar, groot en je moet best handig zijn om het te installeren. Houdt dit je aankoop tegen? Dat valt te begrijpen. Daarom maken wij je het graag gemakkelijk. We werken namelijk met een eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We maken een afspraak voor de levering, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Een crosstrainer in Beverlo, één en al voordelen

Met je crosstrainer in Beverlo doe je vooral aan cardiofitness. Dat is een moeilijke term om aan te duiden dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. Dat is dan ook het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Bij toestellen zoals een crosstrainer denken mensen vaak aan sporten in de gym. Echter is de verplaatsing ernaartoe of de kostprijs van een abonnement voor sommigen een afknapper. Koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau, wanneer je wil. Nog wat sporttips nodig? We geven het je in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Sta je in de startblokken om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan moet je enkel nog het geschikte toestel uitzoeken. Bekijk alvast ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Beverlo. We overlopen je verwachtingen en staan je bij doorheen het hele aankoopproces. Liever op voorhand al wat info? We zijn bereikbaar via +32 (0)11 76 15 48 of info@fitnessspecialist.be.